Luin kerran ruokakirja, jossa ruoat oli luokiteltu suurin piirtein siten, että pakastimen käyttö, ruokakomeron käyttö, laatikkoruokaa jne.

Posted

Luin kerran ruokakirja, jossa ruoat oli luokiteltu suurin piirtein siten, että pakastimen käyttö, ruokakomeron käyttö, laatikkoruokaa jne. Sen avulla voisi välttää hävikkiä ja käyttää fiksusti sen mitä kotona on. Muistaakseni kirjoittaja oli ruotsalainen.
Nyt en enää löydä kirjaa, mikähän se voisi olla.
Nimim Taloudellisuutta, ei hävikkiä.

Answer

Answered
Last updated

Vaikea sanoa näillä tiedoilla. Vaski-kirjastoissa on useita ruokahävikkiä koskevia kirjoja, mutta käännökset ovat englannista tai yksi norjasta. Ruotsinkielisiä kyllä löytyy. Uudehko ruokahävikkiä koskeva kirja on Juha Ketolan Älä syötä ruokahukkaa (2018), jossa aihettä käsitellään monipuolisesti.

https://vaski.finna.fi/Record/vaski.3727687

Ohessa muita ruokahävikkiä koskevia kirjoja https://vaski.finna.fi/Search/Results?filter%5B%5D=%7Emajor_genre_str_m…

0 votes
Was this answer helpful?
Keywords
 
Do you want to leave a new question? Post your question here.

Add new comment

Basic HTML without CKEditor

  • Allowed HTML tags: <i> <b> <s>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.