Kuinka kauan eri vitamiinit ja aminohapot kestävät kypsentämistä ja mikä on niille kriittinen lämpötila?

Posted

Kuinka kauan eri vitamiinit ja aminohapot kestävät kypsentämistä ja mikä on niille kriittinen lämpötila?

Answer

Answered
Last updated

Eri aminohappojen hajoamislämpötiloja on listattu täällä:

https://web.archive.org/web/20070331231416/http://www.markushirsila.com…

Yksi tutkimus, jossa on tutkittu aminohappojen kestävyyttä kuumennuksessa:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/1765592/

 

Vitamiinien kestävyydestä kuumennuksessa:

https://greencirclecap.com/vitadegradation/

http://www.ijstr.org/final-print/nov2013/Effect-Of-Heating-On-Vitamin-C…

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6049644/

0 votes
Was this answer helpful?
 
Do you want to leave a new question? Post your question here.

Add new comment

Basic HTML without CKEditor

  • Allowed HTML tags: <i> <b> <s>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.