Title
Where can I find information regarding companies in an industry?

Posted

Where can I find information regarding companies in an industry?

Answer

Answered
Last updated

Oletko hakemassa tietoa teollisuusyrityksistä Suomessa? Vai etsitkö pelkästään hakemistoja, joissa olisi telekommunikaatio- ja elektroniikka-alan yrityksiä? Hakemistoja on olemassa useampiakin. Niitä löytyy Oulun kaupunginkirjaston tietokannasta http://www.ouka.fi/kirjasto/intro/index.html esim. yhdistämällä asiasanat yritykset ja hakemistot.

Muutamia, joissa on myös toimialakohtaisia hakemistoja:
- Sininen kirja : talouselämän suurhakemisto (on myös netissä ja demon saa ilmeisesti viikoksi käyttöön ilmaiseksi http://www.bluebook.fi/cms/index.html )
- Kompass - sarja, josta löytyy tietoa mm. Suomen, Baltian, Ruotsin, Saksan, Venäjän yrityksistä
- Yritystele 2002 : valtakunnallinen yrityshakemisto.
Mikäli etsit tietoa elektroniikka-alan yrityksistä voit katsoa aineistotietokannastamme asiasanoilla elektroniikkateollisuus tai tietoliikennetekniikka tai teleala. Joukossa on myös englanninkielinen aineisto. Kirjastossamme on käsikirjastossa myöskin asiakkaille Aleksi- tietokanta, josta voi etsiä lehtiartikkeleita ja Aleksin romppuversiossa on viittauksia myös tekniikan alan aikakauslehtiin.

Hämeenlinnan kaupunginkirjastolla on monipuolinen linkkikokoelma http://www.makupalat.fi/yritys1.htm . Sivut sisältävät myös toimialakohtaiset yrityshakemistot: sähkö, elektroniikka, tekniikka, tietotekniikka.

0 votes
Was this answer helpful?
 
Do you want to leave a new question? Post your question here.

Add new comment

Basic HTML without CKEditor

  • Allowed HTML tags: <i> <b> <s>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.