Kirjastoautonkuljettaja-kirjastovirkailija

Suomussalmen kunnankirjasto hakee kirjastoautonkuljettaja-kirjastovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2016 alkaen.

Työtehtäviin kuuluu kirjastoauton kuljettaminen, asiakaspalvelu pysäkeillä, kokoelmanhoidollisia tehtäviä sekä kirjastoauton määräaikaishuolloista ja auton kunnosta huolehtiminen.
 
Edellytämme kirjastoasetuksen (406/2013§4) mukaista kelpoisuutta sekä ammattikuljettajan perustason pätevyyttä (Eu-direktiivi 2003/59/EY).

Arvostamme hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Kokemus kirjastoautotyöstä katsotaan hakijalle eduksi. Työaikaan sisältyy säännöllistä iltatyötä ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa ja valituksi tulleen on ennen työn aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi (työavain 111630) sivujen kautta. Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo tai CV ja kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Kaupunki
Suomussalmi
Sijainti
Kainuu
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Suomussalmen kunta
Yhteyshenkilö
Ari Koistinen
Puhelin
044-5811488